Dan sigurnijeg interneta 2016.: Google daruje 2GB

Koliko je besplatnog prostora "u oblaku" dovoljno za udobno pretraživanje i pohranu kroz mrežna bespuća? Vjerojatno nikada nije na odmet još malo, stoga iskoristite priliku koju vam poklanja Google!

Povodom Dana sigurnijeg interneta, drugu godinu zaredom, Google nagrađuje svoje korisnike s dva gigabytea dodatnog prostora za pohranu na Google Driveu potpuno besplatno! Sve što trebate je izdvojiti minutu ili dvije vremena i provjeriti koliko je dobro zaštićen vaš Google račun.
Pitanja su jednostavna i sastoje se od osnovnih stvari poput provjere sigurnosnog pitanja, koje aplikacije i uređaji imaju pristup računu i slično. Proces verifikacije je brz i bezbolan.

Provjerite svoje postavke klikom na poveznicu i osigurajte dodatan prostor: KLIK

Prošle godine pogodnost se mogla iskoristiti u periodu od tjedan dana, a ne zna se kada će isteći ovogodišnja ponuda. Bilo bi odlično kada bi giveaway prešao u tradiciju. Do tada uživajte u nova, besplatna 2GB za vaše podatke.




***
Znate li...

... kako se Dan sigurnog interneta obilježava od 2004. godine?

...kako djeca u Hrvatskoj (11- 19 godina) imaju u prosjeku šest uređaja s pristupom internetu?

...kako 75% mladih u Hrvatskoj provodi na mreži barem dva sata preko mobitela?

...kako je barem 12% mladih u Hrvatskoj doživjelo objavu video sadržaja na kojima se nalaze bez dopuštenja, a čak 55% navodi kako Internet koristi kao mjesto za ogovaranje drugih?

Izvor: bug.hr

Doznajte više u Centru za sigurniji internet.

Primjedbe